Feed on
Posts
Comments

Estupenda ruta que deixa amb un gran sabor de boca, i damunt amb molt bona companyia dels amics de SingleTrackMania. Dia gelador amb una espesa boira per tota la zona baixa que no es va desfer fins al mig dia.

Us deixe la video crònica amb una mica pitjor qualitat al emprar l’editor de video Garmin VIRB que com a avantatge permet incloure sobre el video informació extreta del track. Per una altra banda no permet controlar tant l’edició del video i no permet que YouTube puga estabilitzar-te el video, justament pel “panell informatiu del track”. A banda, els últims minuts tenen una taca a l’objectiu que molesta prou.

Si tinc temps, i ganes, faré una reedició del video, si no, doncs ací teniu el actual. També com sol ser habitual, el track, perfil, fotos de Raul, etc…

 

Videocrònica:

Reedició del video per evitar restriccions de reproduccions en alguns dispositus i amb filtre antivibracions de YouTube:

Comments are closed.