Feed on
Posts
Comments

Com ja va essent habitual, aquesta crònica ho és en forma de video, crec que prou ameno encara que siguen 11 minuts. Us deixe també altres fotos, perfil i el track. Atenció, el track te una zona d’investigació, de la qual la primera part va esser positiva, però la segona la llevarem a la pròxima per ser un bon porteo fàcilment evitable.

El recorregut comença en la Font d’Alcàntara de Sella, per anar cap al Secretari i tornar a baixar al Barranc del L’Arc per un antic assagador, i remuntar de nou cap al Coll de la Sirvienta. De la Sirvienta al espectacular pas del Golerò i a les restes del mas del mateix nom. Remuntem cap al Sanxet visitant la “rebrollada” font del Morer. Des del Sanxet cap al Mas de la Carrasca, Coll de la Cova Moscarda i Coll del Llamp. Baixem al Coll del Pouet als peus del Puig Campana i anem a buscar el pas de la Rabosa, baixant després seguint tota la cresta de Castellets per la senda coneguda com “Fox” fins arribar al Xarquer, des d’on remuntem una mica per asfalt per acabar amb un petit assagador que ens deixa de nou a la Font d’Alcàntara.

  • Fotos de Raul.
  • Track (atenció, hi ha un tram que recomanariem evitar, encara que es pot fer).
  • Perfil.

Videocrònica:

 

Comments are closed.