Feed on
Posts
Comments

Ací us deixe la videorònica de la ruta del dissabte passat, que varem fer la tradicional ruta als Plans, per la Via Verda, Sarga, senda dels Senglars, Port de la Carrasqueta, Pou del Surdo i fins al Cim dels Plans.

Al Cim ens varem trobar a Paco Fuster amb un bon grapat de gent del ACIF, Protecció Civil, Guardia Civil, que anaven a rodar part de l’espot del Trail Solidari 2017. Amb poc descans degut al gelid vent que bufava, varem continuar per la cresta cap al Mas de la Devesa on va començar la tasca de recuperació, ja que varem anar trobant continuament rames i pins caiguts en mig del camí.

Així que com portavem serreta i erem prou gent, vam anar netejant totes les sendes fins a la Font del Regadiu i d’ací al Mas del Regadiu que varem deixar 100% practicables, exceputant un gran pi que era impossible de tallar amb els nostres mitjos, pero el varem arreglar per poder passar a peu.

Poc a poc anirem deixant de nou operatius els camins i sendes que la nevada i tempesta han deixat tan malbé.

Perfil:

Video:

Comments are closed.