Feed on
Posts
Comments
De 2012-05-05_Sender Moro_Bocairent – Ontinyent

Després de l’última vegada que varem fer aquesta ruta, fa aproximadament un any i que feia poc que s’havia cremat tota aquesta part de la Serra entre Bocairent i Ontinyent, el dissabte passat varem tornar a fer la ruta. La veritat es que continua estant tot molt desolat, però al menys ja han rebrotat plantes, sobretot herbes i alguns matolls i les coscolles que han tornat a eixir. Arbres no en ha rebrotat cap, ni crec que ho facen sense una repoblació, ja que al pinar que hi havia encara era maça jove i no devia de tindre pinyes en condicions de germinar. En fi, al menys hi havia una gran quantitat de flors i herba que li donaven un to més amable que l’any passat.

De 2012-05-05_Sender Moro_Bocairent – Ontinyent

No m’extendre en una crònica, ja que teniu la de l’any passat ací, però vos comptaré com va anar. Ens varem juntar Tino, Raul, i els nous integrants que esperem s’enjuntem moltes més voltes, Tono (Le Tour, Queen, …. ) i Gabi Linares. I servidora que escriu aquestes línies. A les 8:45 aproximadament eixiem del Cementiri d’Ontinyent per a encarar la pujada cap a la Serra de Filosa.

De 2012-05-05_Sender Moro_Bocairent – Ontinyent

Després ja busquem el antic camí de Bocairent que ja no deixem fins arribar al poble. Esperem que aques camí es conserve, perque es una maravella, i caldria fer-li una mica de manteniment ara que esta rebrotant tota la serra. Esmorçar en Bocairent a l’Aljub i després Calvari i a buscar la Senda Enginyera per a tornar a Ontinyent. Per cert, molts trams trillats per les motos :-(((((.

El diumenge el grup dominical va repetir la ruta amb algunes petites modificacions “made in Jordi” que ja les provarem nosaltres a la pròxima. Una ruteta de “sols” 22km però que amb més de 900 mts de desnivell acumulat i molta senda, deixen més que satisfets 🙂

De 2012-05-05_Sender Moro_Bocairent – Ontinyent

Us deixe per ací l’apartat multimèdia de la ruta incloent les fotos del grup dominical i un parell de videos cortesia de Gabi i Raul.

Video de Gabi:

El track i el perfil el podeu trobar en l’anterior entrada de la ruta.

 

Comments are closed.