Feed on
Posts
Comments
No name

Quan tinga temps ja faré una crònica com deu mana…. de moment us deixe les fotos del fantàstic cap de setmana en Riópar amb les dues rutes que varem fer, una cap al Calar de Riomundo, i l’altra cap a Rio Madera.

Fotos:

Tracks de les dues rutes:

  • Ruta Calar del Mundo: Riópar – Puerto del Arenal – Mirador de los Chorros – Calar del Mundo – Cuerda de los Pinos Milaneros – Rio Mundo – Cueva de los Chorros – Casa de la Noguera. Track. Track original de Jordi C. amb alguna petita variació de Andres de las Liebres de Yecla.

2106-04-30_Riópar - Mirador dels Xorros - Calar - Rio Mundo - Cova dels Xorros.GPX

 

  • Ruta Rio Madera: Riópar – Collado de las Crucetillas – El Chorradero – Batán del Puerto – Rio Madera – Cañada del Provencio – Pino Gordo del Toril – Riópar. Track. Track original de Pura Vida amb alguna petita variació de Andres de las Liebres de Yecla.

2016-05-01_Riopar - Crucetillas - senda de Perines - Batan -Pura Vida-.GPX

No name

Comments are closed.