Feed on
Posts
Comments

No name

Ací teniu una crònica de la nova modificació de la típica ruta entre Onil i Biar que podeu trobar en aquest blog.Bàsicament es una modificació per a fer unes sendes diferents, exceptuant la baixada a Biar.

Em pujat per una pista asfaltada que passa pel costat de la Creu d’Onil, que es on acaba la baixada, així que també es pot deixar el cotxe en Onil en compte de la Casa Tápena. En quasevol cas, des de Casa Tàpena a Onil em anat per una pista i senda que no estàn malament (millor que a la anada agafeu la mateixa que la de la tornada per evitar un minitram d’empujing. La pujada continua per una senda abans de la qual hi ha que agafar una tanca “a lo gilberto” (marques de PR esborrades, i demès obstacles sent un camí públic segur i PR).

No name

La senda te algun tram de espentar, però amb una mica de fetge pràcticament tota ciclable fins un colladet on ja es 100% ciclable per a tots. Al colladet es passa a la baixada. Després es pista fins la baixada a Biar, es pot fer la cresta pedrolera, però per no allargar maça, em fet la pista.

La baixada a Biar coneguda, xula com sempre, i després tornem a pujar per una pista que et deixa a meitat de la mateixa baixada, així que es fa pràcticament la pujada per la mateixa senda de baixada, molt ciclable exceptuant algun tram i un parell d’escalons, la veritat que més del que es pensavem.

No name

Una vegada al mateix lloc, asfalt fins les antenes del Reconco. Hi ha que agafar un desviament 50 mts abans d’arribar dalt, però val la pena asomar-se. La baixadeta comença per pista però prompte es converteix en senda. Primer hi ha un paset de pujada no ciclable i la resta es ràpida i amb molt de “flou”.

Eixim de nou al coll de Fontarbres i a falta d’alternativa que tinc que investigar, tornem a pujar per la pista d’abans per a desviar-se i pujar al “Recondo” on ja começa la baixada que alguns ja coneixeu que et deixa a la creu d’Onil, i que es mooolt xula. Ací es on Nuria ha tingut el rebolcó amb trencament de soport del sillí. Així que Raul i ella s’en han tornat des del “colladet” del principi per la mateixa senda de pujada….

No name

 Ala, ahi teniu el “rajolaco” per a que aneu informats

Perfil

No name

Passe de fotos:

Leave a Reply