Feed on
Posts
Comments
No name

La ruta d’avui intentant modificar la ruta per a pujar al Cim de Biscoi, per a que no quedara maça llarga. Voliem fer l’oficial del Biscoi allargant-la una mica, però tal com vol fer-la Pedro Nieto no es pot eixir d’Alcoi i tornar a dinar. Tal com està ara ja quasi hem arribat a les 2, no dona temps per a anar més lluny.

No name

Hem anat Mike Roundbush, Raul Tolosa, Nando Flowers, Jaymiroquai Buffaloman i servidor. Des d’Alcoi hem anat a fer el Caminet de les Cabres, després cap al Mas del Xocolater evitant l’asfalt fent una “pirula” gracies a que els bancals estan segats i no llaurats. Després per la sendeta cap a la font del Palomaret, i la senda que els d’Ibi anomenen Rompecascos. Pujada per senda fins la Font de Monvarí on hem pegat un mosset (ja eren quasi les 11 i anar a Casa Tàpena u Onil era una locura).

No name

Després continuem la pujada per senda, una mica de pista i la senda “La Perfecta” i finalment la nova senda per pujar fins dalt del Biscoi, aquesta prou amagada però molt xula i pràcticament es pot ciclar tota. Amb #enjoythesilence (veure la foto!).

No name

Fotos de rigor amb molt bones vistes des del cim de Biscoi i proteccions i baixada, no maça llarga, però variada i xula: primer tram molt tècnic amb un pas de nivell extra que ningú ha passat, segón tram empinat però menys tècnic, i finalment tram ràpid amb corbes. Mike pateix una caiguda damunt d’uns matolls sense conseqüències, més que les rises de la penya que es molt c*br*n*! :D. Eixim a la Venteta dels Cuernos ja el més directe cap a Alcoi: Assagador, Racó Santa Ana, Pardines i de nou Caminet de les Cabres amb Mike i Jay ja una mica tocats.

Bona ruteta amb un poc de tot, una temperatura perfècta i amb bona companyia!

2013-10-05_Cabres - Montvarí - Biscoi.gpx

Leave a Reply