Feed on
Posts
Comments
De Els Plans – Superdubbies – Carrasqueta

Bona rutilla la d’ahir (26-2-2011), prou rodadora amb alguna trialereta de baixada i la senda de la Carrasqueta de pujada, i un temps quasi estiuenc.
Eixim Gabi, Roberto, JR, Nando Guoko, Raul i servidora, per la via cap al Poliesportiu… no ens apetix ni pujar per Sant Antoni, ni per la Nacional… així que decidim aventurar-se.

La porta del tunel de la via verda està obert, i dintre es sent una “picadora”, així que pareix que estiguen obrint-los 😀 :D, però clar, no podem passar. Anem a tirar-li morro, s’en anem pel caminet exterior i ens clavem dintre del tunel de l’autovia… i ala, anem allà. Ens trobem amb varios obrers dintre del tunel que es queden extranyats però no ens diuen res, fins que arribem a la meitad, al pont de les 7 Llunes “Real”, on ja eix algun capatas o algo així, prou flipat de veure’ns, i ens diu que no podem passar i tal… i bla, bla, bla.

De Els Plans – Superdubbies – Carrasqueta

Tot de bones formes, sense mal rollo, el tio estava una mica flipat. Com no ens deixava acabar de passar, i no voliem tornar-s’en, tampoc podiem pujar a la via verda perque una escavadora estava desfent eixa zona, ens toca fer un poc el cabra per a poder eixir a la carretera i continuar.

Continuem fins al Estepar on retrobem el camí normal de pujada cap als Plans pel Mas de la Cova. I segona sorpresa, la zona en la que el camí puja fent corbes, està totalment destroçada per les màquines (ho podeu veure a les fotos). Han estat tallant pins, i clavant-se amb màquines per tot arreu, esta tot destoçat!!, increible!…

De Els Plans – Superdubbies – Carrasqueta

Passat aquest tram, tot torna a la normalitat, arribem a la zona del arenal, reagrupament i tirem cap a la costera dels Quads, xino xano espentem fins dalt on esmorcem. Protessions i seguim per la cresta, on ja ens despedim de Roberto, que per a no forçar més l’esquena (molt bona reentrada!!, a acabar de recuperar-se be!), tira per la cresta. Nosaltres agafem la trialera que baixa cap als Superdubbies, mot xula, no maça llarga pero “con fundamento”. Abans de fer els superdubbies, s’arrimem a veure una senda que he vist al Güikiluc i que puja al Montagut, pareix mitjanament ciclable a trams i la baixada per l’altra banda pot ser espectacular segons he vist a un track. Jordi, podria ser una bona alternativa per a alguna ruta per ací!! Es podria fer eixa senda i tornar a pujar per la que arriba a la Torre…

De Els Plans – Superdubbies – Carrasqueta

Be, nosaltres seguim ja pistejant fins a la Font de Viola, on tenim tentacions de pegar-se un banyet. Després arribem a la Senda Carrasqueta, que pujen tots amb millor estat que en altres ocasions. I Carrasqueta i senda “dels Senglars”, cada vegada més marcada. La resta, doncs lo conegut: Camins fins a la Sarga, Via Verda a l’Estepar, i carretera fins a Alcoi sense més investigacions. Per acabar, pujadeta extra al Baradello amb sintomes de pàjara amb una fam del copó!

Els Plans
Ruta

Comments are closed.