Feed on
Posts
Comments
De Kedada_Alcoiana-Alteana

Doncs nosaltres també ho hem passat molt be avui, amb algun petit problema mecanic i alguna retirada prematura.

S’em juntat una nombrosa colla a la Font dels Patos a les 8 del matí, comptant 13 Alteans, uns bon grapat d’Alcoians (jeje, ara no recorde el número i segur que oblide a algú: Jordi, Alfonso, Miquel, Mike, Raul, Nando, Oscar, Victor, Narxo, Kiko, el cunya de Jordi (Pep?) i servidora), i 2 o 3 (no se quants eren realment) Torrevelleros. Omplim la Font dels Patos a fer-se cafesses.

De Kedada_Alcoiana-Alteana

Abandonem la Font dels Patos i pujem al xiringuito a deixar els cotxes, i després d’algun “apanyo” d’última hora (Raul sense casco i Natxo “norodemai” amb el disc fluix), aconseguim eixir una mica abans de les 9. Com que som tanta gent, anem a fer una ruta “mixta” sense grans animalades, així que tornem a la Font dels Patos, Barxell i Caminet de les Cabres. Ací Nando i una de Torrevella tenen un enganxó de manillar i s’en van els dos a terra :-P, però sense conseqüències greus. Hi ha una mica de fang però tampoc es excesiu. Fem un poc de carretera i entrem per la urb. de Montesol per a evitar el tram de pista enfangat. I en aquest moment comença a ploure. Després de que parem alguns a posar-se el xubasquer, en 10 minuts ja no cau ni gota…. alaa…. altra volta a llevar-se’ls.

De Kedada_Alcoiana-Alteana

Comencem a pujar cap a dalt de Sotarroni, xino xano tirant a fortet… que aquestos alteenses estàn forts de collons. Jo “intente” anar per davant, ja que porte un “gualquitalqui” i Jordi tanca el grup amb un altre. Ací no se que passa amb els de Torrevella, que ens abandonen i s’en tornen per carretera cap al cotxe. Be, la resta seguim, ens reagrupem al diposit d’aigua… “estem tots?, si val, seguim”… Arribem dalt de Sotarroni i comencem el Supercross…. i comence a pensar que no havia vist a Mike. Mecagon la llet, gualqui a Jordi… “Està per ahi?”… “Ostia, no… fa rato que no el veem”. Merda, intentem trucar-li per telèfon però no hi ha cobertura. Per sort, al cap de poc arriba Mike dient noseque del pare de les cabres 😀 😀 😀 😀

De Kedada_Alcoiana-Alteana

Res, seguim, Supercross (crec que amb algún rebolcó d’Oscar i Mike quasi “passa” literalment per damunt seu, al menys la roda s’havia quedat tatuada al maillot), pisteta migfangosa i a les 11 arribem a la Font de Mariola, on fem la parada per esmorçar, amb ví inclós. Recapitulem per a elegir la “millor” ruta, i com que tot no donaria temps, deixem la Cava per a un altre rato. Així que pujem cap al Mas de Prats per la part “de darrere” per a fer la Txeca, que ara es fa quasi “del tiró” gracies als últims arreglos (i l’antic escaló ja ha desaparegut). Fem el PR per a evitar Capellans, i el terreny està molt, molt relliscós. Ací Raul perd una de les pastilles davanteres del freno V… :-O :-O, així que te que fer la baixada a peu i retirar-se per carretera cap al Baradello… una altra baixa.

De Kedada_Alcoiana-Alteana

La resta fem el barranc del Cing, sense problemes però parant a deixar passar a la gent (be, tots, tots, no 😛 ), que en pujaven uns quants grups. Els escalons del final ja sense cap tipus de problema i uns quants els han fet, algún que altre amb esglai (susto) inclós. Eixim a la carretera on el cunyat de Jordi tira cap a Alcoi i la resta cap al Preventori. Mike ja ha tingut prou i està tocat, així que es retira per carretera, i la resta tirem a fer el Castellar. Pujadeta exigent per la senda, reagrupació i alaaaaa… la baixada final del Castellar amb la que tots han quedat encantats de la ruteta (i nosaltres també).

Fi de ruta per carretera (l’entrada al Baradello pel bancal podria haver sigut un infern). Jo em retire momentaneament a casa a arreplegar a Raul, Nuria, Neus i Althea i al xiringuito a fartar, on els que no es quedaven a dinar ja s’havien retirat. “Taulà” de 21 comensals, i el xiringuito a parir, quasi no cabiem i el soroll de la gent era maça gran. Menjar, cerveces, anèctodes, rises i hereberos per a acabar la jornada “betetera” amb un bon somriure. Crec que tots ho hem passat la mar de be. La pròxima “arrejuntamenta” estem pensant en fer-la per Aitana ;-).

De Kedada_Alcoiana-Alteana

Més:

Comments are closed.