Feed on
Posts
Comments

No name

Be, la ruta d’avui brutal, molt xula a pesar de que la nova baixada no l’hem pogut disfrutar perquè està totalment tancada. La ruta l’hem fet Rafa Xore, Raul, Gabriel Castello, Diego Sossio, Mauro Reig, Simon Xore’s Brother i servidora. Em començat com sempre fent el recorregut semblant al Cim del Benicadell, incloent la pujada des de la Font de Fontanars fins la Cava de Baix, exceptuant a Mauro que per a la seva integritat física l’hem enviat directament cap a la Font Freda.

No name

Ací s’hem trobat amb un grapat d’almenys 50 corredors de muntanya (als quals després sumem altres que hem trobat… la llet quina plaga!, el Killian ha fet molt de mal!). Si el terreny ja estava “esvarós” abans, després de passar la marabunta estava ensabonat, buf, a banda de que no se qui te collons de dir-nos que nosaltres estropejem els camins i els “caminants” no… en fi.

No name

Des de la Casa de la Cava de Baix, després de reposar-se i de que Rafa xarrara pels colces amb un grup de corredors, ens em proteccionat i em tirat a veure la nova senda. El camí està, és molt xulo, amb unes vistes espectaculars… però buf, està tancat no, lo següent. És una llàstima perquè no hem disfrutat, no estaria gens malament recuperar-la (ho deixe caure…) Salva Ruiz, cabró, d’axavo com s’em fet de punxes i arrapades, una llàstima perquè la senda es xulísima.

No name

Arribant baix Diego anava punxat i em parat a reparar. Com també hem tardat més del previst per la senda, hem trucat a Mauro per a que vinguera cap a nosaltres i feiem una altra baixada més tirant cap a Beniatjar per a no perdre més temps. Diego te trencat el tancament de la roda gracies a pedalet, així que no podem desmontar-la i hem de aplicar-li un parxe sense llevar la roda. En fi.

No name

Seguim la pista de la Font Freda un poc i de seguida agafem una baixada amb un primer tram de corbes prou tancades i tècniques, però de seguida es converteix en una ràpida i pedregosa senda que ens deixa de seguida en un dipòsit i en la pista que entre baixades i pujades ens acosta cap a Beniatjar. En una de les baixades amb un tram de senda que de seguida es converteix en pujada… clataclac… pateta de canvi de Mauro a pendre pel cul. Sense repost no hi ha molta possibilitat: brides per a que no moleste i a pata cap a Beniatjar on vindràn a arreplegar-lo. Nosaltres arribem un poc abans al bar i anem preparant l’esmorzar, que ha estat de p.m. per sols 5.5€.

No name

S’acomiadem de Mauro i seguim, ara toca puja cap a la Casa del Guarda, comencem seguint el track “oficial” però de seguida propose tirar per la directa per on feiem el Mike Attack cap a les Fontetes i la Casa del Guarda. I uf, la pujada, molt xula i molt directa, i molt canyera. Des de la casa del Guarda anem a buscar la nova baixada de les Marjaletes, però en compte de fer-ho per la pista, anem a pujar per la senda de la Font Seca, i desviant-se per la senda de la Font de la Gota fins al Coll de Cova. Tot un encert, molt més xula la pujada tota per senda, i més menys dura a canvi de ser un poc més llarga.

No name

Proteccions i cap a baix. Uf, quina “gossada” de senda, de les que m’agraden a mi, tècnica al seu punt, amb unes fantàstiques vistes i llocs per on es passa. Una passada. Xapó. Després encara em fet el extra que hi ha quan eixes a la pista i al poc arribem a Beniarrés. Sols toca tornar per la Via i voltants fins a Muro per acabar una ruta redona.

Perfil:

No name

Ací teniu el track, encara que recordeu que tal com esta ara la senda des de la Cava de Baix, no es maça recomanable fer-la (o si, per a que no es perga, però ja sabeu que acabareu “xorrant sang”) ;-).

La resta de les fotos:

Leave a Reply