Feed on
Posts
Comments
De 2013-07-06_Nocturna d'Tapeo a Ibi

Fa temps que per falta de “rutóns” i per falta de temps lliure, no pose ninguna entrada nova, i el robot del blog ja m’ha avisat que fa temps que no hi ha moviment, i que si no s’actualitza, es desactivará…. així que col·loque aquesta minientradeta, amb les fotos de la nocturna del divendres passat, que varem fer Siba, Gabi Castelló, Raul i servidor.

De 2013-07-06_Nocturna d'Tapeo a Ibi

La ruta va esser Alcoi – Via Verda – Sarga – Senda Senglars – Carrasqueta – Pista de Vivens – Carrascal d’Anselm – Ibi – Bc. de Molins – Venta dels Cuernos – Caminet de les Cabres – Barxell. La ruta va estar prou accidentada mècanicament parlant, primer Siba destalona la coberta de davant i toca posar-li càmara. Després a Gabi la llum comença a fallar-li per mal contacte i fa la ruta amb llum intermitent :-). Després a Siba la llum també li fa caput total i ha d’apanyar-se amb un parell de frontals, i per a rematar, Raul trenca el canvi, menys mal que en portava un de recanvi que varem canviar després de sopar. La meva coberta també continua perdent aire quan li dona la gana per un parxe – xampinyó que no ha acabat de tapar la raja, però amb un parell d’inflades durant tota la ruta va esser suficient.

El sopar el varem fer a Ibi al bar d’Tapeo a la plaça dels Geladors aprofitant una oferta que ens va passar Javi Cantos (Cantosbikes) i que era ruta nocturna + sopar a d’Tapeo per 6€. Mel de ca Telm. La resta de la ruta sense incidents, amb una temperatura estupenda i unes precioses vistes nocturnes. Entre tant problema, varem arribar a casa passada la 1:30 del matí.

Leave a Reply