Feed on
Posts
Comments
De 2012-11-10_Benixama – Fontipark Beta – Gamellons – 3 Pinets

Brutal la rutilla d’avui, i es que entre el terreny que estava mel, el temps i el paisatge de cine amb les fulles grogues, la companyia de lujo (Tino, Rafa, Raul, Gabi, Siba, Alberto, Cháfer i servidora) i les rutes de Beneixama – Gamellons que mai defrauden. Avui hem començat la ruta com de costum a Beneixma després de les disputades votacions d’ahir nit 😀 :D.

De 2012-11-10_Benixama – Fontipark Beta – Gamellons – 3 Pinets

La pujadeta com de costum durilla, o una mica més perque tenia molta pedra solta i banyadeta (que ha sigut la tònica de les pujades, les pedres més relliscose de lo normal). Es desviem per la senda i una mica més amunt Siba “to encedio” trenca la cadena. Paradeta i a seguir que quasi estem dalt.

De 2012-11-10_Benixama – Fontipark Beta – Gamellons – 3 Pinets

Busquem Rita i ens proteccionem i cap a baix fins a l’escaló. Rafa i Tino OK, Gabi i Chafer KO, la resta a pata ;-). Seguim i la passarela de madera l’han arreglada, ara ja no te cap “misteri” passar-la. Continuem baixant i trobem algo de fanquillo, es el primer però en vindrà més. Font de la Duenya on trobem un grup d’Alacant (El Hachazo MTB crec que es dien, i estaven fent una ruta molt semblant, però no volien anar pel Fontipark perque pensaven estaria interesant).

De 2012-11-10_Benixama – Fontipark Beta – Gamellons – 3 Pinets

Seguim a buscar el Fontipark i jo propose anar a fer una variant (jo sols per a no cagar el grup com la setmana passada), però tots decideixen que anem tots a fer la variant, a provar!. Comença per la mateixa senda del Fontipark però de seguida es desvia cap a l’esquerra per a baixar per la banda esquerra del FP. Comença amb un tram ràpid i després ve un tram prou desfet, em pareix que deuen passar prous motos per ací.

De 2012-11-10_Benixama – Fontipark Beta – Gamellons – 3 Pinets

Ens desviem i agafem una senda que primer prou empinada i trencada i després ja amb menys pendent arriba a una zona molt divertida amb peraltes i botillos asequibles per a tots, amb un últim doble petit en el que tots s’emportem un bon “esglai” i que Raul acaba empotrant-se contra un pi (sense conseqüències… per al pi 😀 😀 :D… i per a Raul tampoc). La senda acaba just on està el bot que passa sobre el camí, Tino perd l’intent de tirar-li, i a seguir que encara queda ruta.

De 2012-11-10_Benixama – Fontipark Beta – Gamellons – 3 Pinets

En quan eixim a la pista… Tino comprova que passa alguna cosa… se li ha trencat el cable del canvi. Per sort Raul en porta un, aixi que parem a esmorçar i en un tres i no res li canviem el cable. A seguir!. Ens clavem en el caminet del riu i acabem una mica estucats pel fang, però al menys no està pastos. Arcadeta amb “patrol de la betemerita fals” amb el personatge que no ens diu res, i cap a la Font del Nano per la sendeta on Chafer quasi para baix del barranc :-|. Alguns tram estàn de cine perque els arbres caducifolis tenen unes fulles grogues impresionants. Font del Nano, paradeta a llevar-se roba i a seguir.

De 2012-11-10_Benixama – Fontipark Beta – Gamellons – 3 Pinets

Gamellons, sendeta cap a dalt, sendeta cap a baix, refugi de Castelló, sendeta cap a dalt traient els fetges…. Reagrupament i cap als 3 Pinets. Paradeta per fotar i proteccionar-se i alaaaa… a buscar la baixada final que estava avui per dues pajilles al menys, tremenda. El terreny perfècte amb un grip com diria Tino “supertacky”. Brutal, brutal, orgasmica. Però tot s’acaba i ens deixem caure ja per la pista i carretera fins Benixama on arribem una mica abans de les 2.

De 2012-11-10_Benixama – Fontipark Beta – Gamellons – 3 Pinets

Rutón, rutón.

Perfil:


Leave a Reply