Feed on
Posts
Comments
De 2012-07-07_Naiximent del Vinalopó

Seguim amb les minicróniques:

La rutilla va estar molt be: Jay, Daniel, Raul i servidora: Caminet del alberg, Comellars, Sotarroni, Somet i baixadeta que no coneixiem fins al Reiner. Caminet del riu sec, Naiximent del Vinalopó, on trobem a Manu que ens acompanya fins el final.

Banyet en pilotes i esmorçar i a investigar una sendeta xula que haviem vist arribant al naiximent. I molt xula!!, et porta a la pista de dalt passant per la Font de la Malladeta i unes basses per a anfibis que han fet.

De 2012-07-07_Naiximent del Vinalopó

Després cap a Santa Barbara i sendeta nova per nosaltres (i he vist que es la mateixa de la TransMariola de Jordi, però nosaltres la varem trobar sobre la marxa amb el GPS!, molt xula!). Camping, Font de Mariola, Casetes de Mariola i ja ens disgreguem (voliem fer-se una cerveceta al xiringuito del Baradello però s’havia fet tard).

Raul i Daniel pel barranc, Manu i Jay per carretera i servidor al Bara. Pel que he vist, Raul i Daniel es varen fer la cerveceta a Alcoi unint-se sense mereixer-ho, JR. Raul encara va continuar la ruta, Daniel ja no ho se.

Les fotillos d’ahir, sols aptes per a xicones i homosesuals de la pradera.

Leave a Reply