Feed on
Posts
Comments
De 2012-06-29_Nocturna a les Penyes Monteses

Ací teniu una minicrónica i les fotos de la ruta:

Bueno xicons, molt guapa la nocturna d’ahir. Molta calor al principi però en quant comencem a guanyar alçada cap a Serelles la temperatura baixa considerablement. Del Collao Sabata tirem pel pla de les Vaques a les Penyes Monteses espentant prous trams, més que de dia, però la veritat es que es puja prou ràpid.

De 2012-06-29_Nocturna a les Penyes Monteses

Al pla de les Vaques s’està de collons, amb una temperatura perfècta i unes vistes precioses (si no fora per les imatges de l’incendi de Cortes que pinten de roig tot l’horitzó direcció València, te una pinta pavorosa i no se qui collons podrà parar-lo… :-(((, pareix Mordor. Ara a posterior ja sabem la magnitud de tal incendi :-(((( ). Ahi sopem i disfrutem de la conversa… o monóleg 😀 😀 :))))

De 2012-06-29_Nocturna a les Penyes Monteses

Després del sopar baixem com podem pel Carrascalet, a la Font de Prats a arreplegar aigua i cap a la Txeca. Senda del Tossal Redó, Casetes de Mariola i uns cap a la Buitrera i els Gintónics, i altres cap al Baradello. Un 10, que be ho vaig passar, menys per la llum que portava que em va fer patir prou!.. Cagontó!, passeu-me l’enllaç eixe de “Dilealestrem”.

Per cert, com podeu veure a les fotos “algú” ha posat un cartell al caminet de l’alberg….

Leave a Reply