Feed on
Posts
Comments
De 2011-11-06_ Polop – Comptador – Llamp

Ací teniu un petit resum de l’última ruta que varem fer el dia 5/11/2011 per Aitana, passant per molt llocs que coneixiem, però amb un recorregut totalment nou i amb altres trams nous que ens varen deixar un molt bon sabor de boca. El dia va esser molt desapacible pel vent i el fred, però al contrari que a Alcoi, no ens va ploure (només unes gotetes de xirimiri en algun instant). A més les nuvolades donaven un toc molt especial al paisatge que quedava perfecte per a fer-li fotografies.

De 2011-11-06_ Polop – Comptador – Llamp

La ruta la varem fer Victor, Kiko, Jordi, Raul i jo mateix, eixint des de prop de Polop per pujar per senders i pistes cap a la Font de Molí de Benimantell. Sols varem tindre que fer un petit tram de carretera per arribar a la Font. Un masero que varem trobar, i que era l’amo de lloc per on passavem, molt amablement ens va dir que no volia que passarem, que mai havia tingut problemes, però que un motero i un cicliste l’havie denunciat (damunt!) per algun incident que havien tingut, aixíque havia decidit no deixar passar-nos mes (punyeters hi ha en tots els llocs!, i no va per el massero que està en el seu dret).

De 2011-11-06_ Polop – Comptador – Llamp

Des d’ací, inicialment voliem tirar cap a Partagat però el temps meteorològic i el temps “temporal” ho desaconsellaven, així que varem retallar uns 10 km la ruta inicial, tirant cap al Pas del Comptador. Del Comptador cap al Coll de la Sirvienta i el sempre espectacular Pas del Goleró. Una mica de pateo i arribem a la pista del Sanxet on continuem pujant per parar a fer un mos en la Font del Sanxet, per seguir pujant fins al Coll del Sanxet i agafar una nova senda, molt xula i quasi tota ciclable, que ens porta al Mas de la Carrasca.

De 2011-11-06_ Polop – Comptador – Llamp
De 2011-11-06_ Polop – Comptador – Llamp

De nou inovem respecte al track que ens havia passat el nostre amic Joan Josep, que origialment baixava per pista cap a Sacarest i que nosaltres varem canviar per una senda, que amb alguns trams de pateo i passos prou aèris, ens porta directament al Coll del Llamp (mal anomenat). D’ací ens proteccionem i per una baixada molt divertida i arreglada baixem a la Casa de Dios… boníssima!, però es fa molt curta comparat amb el que ens va costar pujar per ací.

De 2011-11-06_ Polop – Comptador – Llamp

De la casa de Dios anem a buscar el descens de Matet, circuit de DH que utilitza molt la gent local per entrenar, molt divertit i amb un petita passarela que fa Kiko sense problema i Jordi amb més problemes, caient empuntat i pegant-se un rebolcó sense conseqüències per a ell… però si per a la roda de davant que queda prou perjudicada. Acabem la baixada sense més consequències i anem a buscar un bon dinarot a la Cala de Finestrat. Molt bona ruta que ha quedat i ja estem preparant la pròxima amb algunes millores 😀 😉

Perfil:

Recorregut:

Aitana
Ruta
Pase de fotos:

 

Leave a Reply